We kunnen elke vorm van bestrating van tuin, tot oprit voor uw realiseren. In samenwerking met u de juiste kleur, grootte, materiaal/steenkeuze bepalen om het tot een mooi geheel te maken.

Tuinaanleg in elke gewenste vorm, of het nu gaat om volledige nieuwe tuin of renovatie van een bestaande tuin. Samen in overleg bepalen we de keuze van planten en materialen om de juiste droomtuin te bepalen.

Elke tuin heeft haar eigen onderhoud nodig op basis van bijhouden, en verzorgen van planten ,bloemen en bomen. Maar ook keuze van messtoffen of andere mineralen. Dit om het gehele jaar te genieten van uw tuin.

Het kappen van bomen gaat verder dan omzagen alleen. Het uitfrezen van stronken, versnipperen van takken en afvoeren van stammen hoort bij ons werk

Wij denken graag met u mee

"Schutting plaatsen met groen vlakken ertussen. Aanpassing van een trap, bestrating en grote pergola aanpassen grote heg verwijderen en beplanting uitvoeren. Advies over enige beplanting. Er is uitstekend werk geleverd! En van goede kwaliteit! Het project werd in samenwerking met de buren uitgevoerd, snel en volgens afspraak. Prima! wij zijn er erg blij mee."

Babs Veeger

"Afgelopen voorjaar heeft onze achtertuin een metamorfose gehad. Zeer tevreden met het resultaat! Van der Leest bestrating en hovenier van der Leest hebben snel en goed werk geleverd. Ze denken met je mee. Komen met een oplossing als je zelf denkt dat het niet lukt!"

Nellie Zuidema

Informatie

Wij leveren meer dan alleen tuin en steen