Wilt u een compleet nieuw aangelegde tuin of bestraten van de oprit, het weghalen van een boom of het veilig plaatsen van een nieuwe overkapping of schuurtje? Van der Leest biedt kennis en vakmanschap om de klus snel en vakkundig te klaren.

Werkwijze en stappenplan

1.

Inventarisatie

Om een goeie offerte op te stellen willen wij graag met u om tafel, om samen te bepalen welke wensen en/of ideeën er zijn om uw droomtuin aan te leggen. Hierin worden alle stappen doorgenomen om geen valse verwachtingen te creëren. Niet alleen op basis van de invulling, maar ook op basis van tijd en planning die voor uw haalbaar zijn.

2.

Offerte

Nadat we de intake hebben gedaan zullen wij alles weergeven in een praktisch offerte, waarin alle onderwerpen worden weergegeven. Deze zal nader met uw besproken worden om na te gaan of er geen zaken zijn vergeten.

3.

Praktisch plan van aanpak 

Als u er voor kiest bij een groter project een plan van aanpak te hebben, kunnen wij deze samen met u opstellen. Hierin zijn alle facetten van het projecten weergeven. Wij maken hiervoor gebruik van de 5 w's:

  • Wie?
  • Wat?
  • Waar?
  • Wanneer?
  • Waarmee?

4.

Uitvoering

Als de opdracht akkoord is, zullen wij samen met u een praktische uitvoering opstellen. Zodat u weet wanneer, wat en hoe alles wordt gedaan. Met juiste afstemming van tijd en uitvoering, om geen miscommunicatie te hebben.

5.

Nazorg en onderhoud

Als uw droomtuin of bestrating is uitgevoerd, zorgen wij voor de mogelijkheid van nazorg en/of onderhoud. Dit door middel van een onderhoudscontract of aangepast onderhoud. Zodat uw tuin in alle seizoen altijd op zijn mooist is.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Graag maken we samen de juiste keuzes.

vdleestrusthovenverkleind-13